OM OSS

Vi är specialister

Vi har ett högt anseende i branschen och för oss är vårt senaste projekt alltid den bästa referensen på vår kompetens. 

Vi är specialister

Vi har ett högt anseende i branschen och för oss är vårt senaste projekt alltid den bästa referensen på vår kompetens. 

Vi är specialister på renovering av garage och innergårdar Storstockholm

Vi är en av få aktörer i branschen som har egna specialister på betong och bjälklag. Det ger er som beställare den trygghet och stabilitet som behövs. Vi kan er vardag och vet att pålitlighet, leveranssäkerhet och att vara lyhörda är avgörande för att nå ett bra slutresultat.

Vi utför totalentreprenader till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, byggare och konsulter oavsett projektets storlek och komplexitet.

Innergårdsgruppen idag

Innergårdsgruppen är starkt nischad på renovering av innergårdar, garage och parkeringsdäck. Johan Lundqvist*, Johan Hedberg och Andreas Jonsson, alla med lång och gedigen erfarenhet av branschen startade Innergårdsgruppen 2018. Innergårdsgruppen har i dag drygt 20 anställda.

Innergårdsgruppen ingår sedan 2023 i Corteco. Ett bolag som samlar entreprenörsdrivna specialister inom tak, fönster, fasad, garage, innergårdar och solcellsinstallationer. Med denna specialistkompetens som utgångspunkt, skapas förutsättningar för helhetslösningar genom samverkan mellan bolagen. Läs mer.

*Johan Lundqvist gick bort 2020. Johan är mycket saknad och var en god vän och kollega.

Certifiering och kollektivavtal för alla våra anställda

Alla våra projektchefer är certifierade utifrån det arbete de utför. För våra anställda har vi kollektivavtal för en trygg anställning, säker arbetsmiljö och för rätt lön. Arbetsmiljöfrågor jobbar vi aktivt med så att våra anställda har rätt verktyg med personlig skyddsutrustning och en så stressfri arbetsmiljö som möjligt.

Schysta villkor är viktigt för oss!

Kontakta
Johan Hedberg
för konsultation.

070-788 90 12

Kontakta
Andreas Jonsson
för konsultation.

073-666 65 51