Vi RENOVERAR INNERGÅRDAR

i Stockholm

Innergårdsgruppen Garage & Betong AB

Vi har över 15 års erfarenhet av just innergårdar och P-garage! Vi har alla kontakter som behövs för att utföra er gårdsrenovering till konkurrenskraftigt pris.

Hur kan ni lämna så pass bra priser?

Med vår långa erfarenhet och låga omkostnader, detta pga att alla ägare till företaget jobbar och projekterar innergårdar/ P-garage. Vi behöver inte ”chansa” fram ett pris för att vi är osäkra på vad som behöver göras, vi vet! Och därav rätt pris till er som kund.

Innergårdsgruppen Garage & Betong AB har stor vana att arbeta mot bostadsrättsföreningar, privatpersoner, projektledare och andra fastighetsägare, vi vet vad som krävs för ett lyckat projekt.

Vi har utfört arbeten i former av markarbeten, anläggningsarbeten, renoveringar, tätskiktsarbeten och asfaltering. Med hjälp av kunnig och erfaren personal med flerårig yrkeserfarenhet inom bland annat innergårdsrenovering, tätskikt, markarbeten, snickeri, dränering och trädgårdsanläggning har vi levererat resultat som gjort våra kunder nöjda, för oss är alla jobb en ny referens.

I vårt nätverk har vi underentreprenörer elektriker, VVS montörer, smeder, plåtslagare och allt detta har gjort det möjligt för oss att ge våra kunder den kvalité som vi alltid eftersträvar.

Alla våra projektchefer är certifierade enligt Bas-U/Bas-P för att uppfylla alla arbetsmiljökrav. Vi är anslutna till ID06 och arbetar med kvalitet och miljö i medvetenhet. Våra garantier och försäkringar går till Trygg Hansa.

Kontakta oss för ett möte, så hoppas vi få chansen att göra er till en av våra nöjda kunder.

INNERGÅRDSGRUPPEN

c/o Kamrer Redovisning Sthlm Ab
Danska gränd 2
125 34 Älvsjö

Kontakta oss för att se vad vi kan göra för er!

Ring 070 788 90 12
info@innergardsgruppen.se
ID06
Tätskiktsgarantier
Johan Hedberg

JOHAN HEDBERG

070-788 90 12
Maila Johan

ANDREAS JONSSON

073-666 65 51
Maila Andreas
Johan Lundqvist

JOHAN LUNDQVIST

Till minne av en mycket god vän & kollega. Johan är väldigt saknad.