RENOVERA INNERGÅRD i Stockholm

Er innergård är en fantastisk mötesplats

Innergårdsgruppen Garage & Betong AB utför innergårdsrenoveringar, innergårdsupprustning och nyanlägger innergårdar samt andra utemiljöer i hela Stockholm med omnejd.

Oavsett problem med Er innergård idag så kan vi hjälpa er att åtgärda allt från ny dränering, renovering av gårdsbjälklag och tätskikt till snygga stenläggningar, planteringar, snickeriarbeten och vacker belysning. Vi utför och projekterar allt i dess helhet.

En total renovering av innergården? Vi har gedigen kunskap och många års erfarenhet utav arbeten med alla typer av innergårdar och P-garage.

Besikta gården för att fastställa renoveringens omfattning

Som projektledare på Innergårdsgruppen Garage & Betong AB är förarbetet ett av de viktigaste momenten. Detta är anledningen till att vi inleder vår innergårdsrenovering med en besiktning om detta inte gjorts. Då har vi möjlighet att kontrollera bjälklaget och tätskiktets mående för att bedöma hur vi ska planera vårt arbete och lämna en realistisk offert.

Få ett bra pris på din innergårdsrenovering – Begär offert!

En innergårdsrenovering är en bra investering i fastighetens värde och för de boendes trivsel. Innergården är ett extra utrymme som gemensamt kan användas under årets alla dagar. Om du anser att fastighetens innergård sett bättre dagar och vill få mer information är du välkommen att kontakta Innergårdsgruppen Garage & Betong AB.

Bra att tänka på

Som byggherre (beställare) har du från och med den 1 januari 2016 skyldighet att se till att det finns en elektronisk personalliggare på byggarbetsplatsen och att den upprättas och hanteras på rätt sätt. Innergårdsgruppen Garage & Betong AB har ett system för elektroniska personalliggare och kan vid totalentreprenader ta över detta ansvar.

INNERGÅRDSGRUPPEN

Vi är experter på renovering av innergårdar och tjänsterna omkring som ger er som kund en unik helhetslösning. Vi renoverar främst innergårdar i Stockholm och närliggande områden. Ni får alltid det perfekta resultatet som vi kan leverera med vår långa erfarenhet av innergårdsrenoveringar.

Kontakta oss för att se vad vi kan göra för er!

Ring 070 788 90 12
info@innergardsgruppen.se

VÅRA TJÄNSTER