RENOVERA INNERGÅRD i Stockholm

Er innergård är en fantastisk mötesplats

Innergårdsgruppen Garage & Betong AB utför innergårdsrenoveringar, innergårdsupprustningar och nyanlägger innergårdar samt andra utemiljöer i Stockholm med omnejd.

Oavsett problem med Er innergård, kan vi hjälpa er att åtgärda allt från:
Ny dränering, renovering av gårdsbjälklag, tätskikt, till snygga stenläggningar, planteringar, snickeriarbeten och vacker belysning.
Vi utför och projekterar allt i dess helhet.
En total renovering av innergården? Vi har gedigen kunskap och många års erfarenhet utav arbeten med alla typer av innergårdar och parkerings-garage.

Besikta gården för att fastställa renoveringens omfattning

Som projektledare på Innergårdsgruppen Garage & Betong AB är förarbetet ett av de viktigaste momenten, av den anledningen inleder vi med besiktning om detta inte gjorts. Vi har då möjlighet att kontrollera bjälklaget och tätskiktets mående för bedömning hur vi ska planera vårt arbete och lämna en realistisk offert.

Få ett bra pris……– Begär offert!

En innergårdsrenovering är en bra investering för fastighetens värde och de boendes trivsel. Innergården är ett extra utrymme som gemensamt kan användas under hela året.
Om du anser att fastighetens innergård behöver en upprustning och vill få förslag och mer information är du välkommen att kontakta Innergårdsgruppen Garage & Betong AB.

Bra att tänka på:

Som byggherre (beställare) har du från och med den 1 januari 2016 skyldighet att se till att det finns elektronisk personalliggare på byggarbetsplatsen och att den upprättas och hanteras på rätt sätt.
Innergårdsgruppen Garage & Betong AB har ett system för elektroniska personalliggare och kan vid totalentreprenader ta över detta ansvar.

INNERGÅRDSGRUPPEN

Vi är experter på renoveringar av bl.a innergårdar och dess kringtjänster , parkeringsdäck och stensättning , det ger er som kund en unik helhetslösning.
Vi renoverar främst i Stockholm och närliggande områden.
Genom vår långa erfarenhet levererar vi alltid ett bra resultat med god kvalitet till dig som kund.

Kontakta oss för att se vad vi kan göra för er!

VÅRA TJÄNSTER